Esküvői fotók

Andi és Laci

Gödöllő, Királyi Kastély

Adrienn és Tomi

Gödöllő, Erzsébet Királyné Étterem

Kedves Márti!
Ezúton is szeretnénk megköszönni azt, hogy teljeskörűen, minden részletre precízen odafigyelve, teljes odaadással segítettél megszervezni esküvőnket! Ceremóniamesterként pedig igazi színt adtál a nagy eseményhez, mindenben számíthattunk Rád! Nagy szeretettel és türelemmel, szakmai körültekintéssel, rengeteg ötletet adva készítettél fel minket hónapokon át az utolsó percekig és esküvőnk napján pedig igényesen, profin irányítottad és bonyolítottad az események sorozatát. Mindig a jobb kezünk voltál, előtérbe helyezted minden kérésünket és minden pillanatban azt kaptuk általad, amit mindenkinek meleg szívből csak ajánlani tudunk! Minden házasulandó párnak kívánom, hogy ilyen esküvőszervezőt és ceremóniamestert találjon egy személyben, aki partner abban, hogy egy megálmodott esküvő valóra váljon!
Hálával,szeretettel és szép emlékekkel telve gondolunk Rád!♥
Izsó-Pál Adrienn & Izsó Tamás

Mariann és Tomi

Budapest, Kopaszi gát – Ponyvaregény étterem

Zsuzsa és Laci

Debrecen, Golf étterem

Zsuzsa és Laci esküvője

Dóra és Barna

Tordas, Western falu

Kedves Márti!

Nagyon szépen köszönünk Neked mindent, nagyon sokat segítettél, óriási élmény volt számunkra minden egyes pillanat. Az egész úgy sikerült, ahogy elterveztük, és a barátoktól, rokonoktól is csak azt a visszajelzést kaptunk, hogy igazán emlékezetes, fergeteges buli volt. Nagyon jól döntöttünk amikor téged választottunk, és bár a hangulat adott volt, de a háttérben mindig ott voltál, minden pillanatban számíthattunk Rád, és felhőtlenül élvezhettük az esküvőnket….egy baj volt csak, hogy egy szempillantás alatt elmúlt… 🙂

Még egyszer nagyon köszönjük, sok puszit küldünk!

Dóra és Barna

Judit és Gábor

Lajosmizse, Öreg Tanyacsárda

Kedves Márti!

Nagyon örülünk, hogy te voltál a ceremóniamesterünk, minden pillanatát élveztük. Én részemről pont ilyen bulis esküvőt szerettem volna! KÖSZÖNÖM!

Judit, Gábor

Andrea és Endre

Gyömrő, Új Halászkert Étterem

Kedves Márti!

Még egyszer szeretnénk megköszönni hogy ott voltál velünk a nagy napunkon! Nagyon sok könnyebbséget jelentett a jelenléted számunkra! És mindenkitől csak azt hallottuk vissza, hogy milyen jó volt, hogy ott voltál és hogy mennyire klasszul kezeltél mindent!!!!! 🙂
Sajnálom, ha kicsit nehéz volt a társasággal vagy velünk!!! De nagyon köszönünk mindent!!!!
Szívből fogunk téged ajánlani másoknak ha keresnek ceremónia mestert vagy szertartás vezetőt! 🙂

Puszi Andi és Endre

Drága Márti!!!

Hatalmas köszönet, hogy mellettünk voltál a nagy napon és előtte is sok mindenben segítettél nekem! Jó kis csapat voltunk, hiányozni fogsz!: Kreatívan megoldottad a problémákat, mindent frappánsan levezettél. Az biztos hogy nélküled nem egyszer kaptam volna idegösszeroppanást. Az, hogy esküvőnk valóban életünk legszebb napja lett azt jórészt Neked is köszönhetjük. Jólesett, hogy laza vagy és nem ragaszkodsz a hagyományokhoz. A túlélő smink, hajlakk csomagodat külön köszönöm! Megmentetted a hajam!:)

Remélem, hogy tartjuk majd a kapcsolatot.
Szeretettel gondolunk rád !

Franci & Misi

Dóri és Zoli

Érd, Festál Étterem

Kitti és Dani

Mezőberény, Berény Étterem és Szálloda

Valéria és Bálint

Tököl, Tuti Étterem

Alexandra és Norbi

Visegrád, Nagyvillám étterem

Adrienn és Péter

Visegrád, Nagyvillám étterem

Evelin és Zoltán

Podmaniczky kastély

Annamária és Balázs

Győr, Amsztel Hattyú Hotel és Étterem

Drága Márti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a közreműködésed és a profizmusod. Úgy érezzük ennél jobban és tökéletesebben nem sikerülhetett volna.

Mindenki dicsérte az egészet és mindenki nagyon szimpatikusnak talált Téged, őszintén és jó szívvel foglak ajánlani bárkinek, hisz láttad még sok a hajadon és nőtlen a csapatban. 😀

Sok puszi és ölelés,
Annamária és Balázs.

Dóra és András

River Garden

Kedves Márti!

Szeretném még egyszer megköszönni az odaadó és profi segítségedet, és azt a kedvességet és vidámságot, amivel még szebbé tetted ezt a csodás napot!

További sok sikert és minden jót kívánunk neked!

Puszi
Dóra, András

Anita és Attila

Tata, Pálma Rendezvényház

Kedves Márti,

Még egyszer köszönünk szépen mindent! Fantasztikus voltál egész nap! Az embernek eszébe sem tud jutni ennyi váratlan esemény, mint ami az esküvőnk napján jött szembe velünk, a segítségednek hála mégis minden problémamentesen, a boldogságunk és örömünk megőrzése mellett történt. Csodásan és szuper sebességgel megoldottál minden akadályt vagy annak tűnő/induló dolgot. pl. menyasszonyi torta.

Fantasztikusan levezényelted a napunkat!

Hiába kapnál nálam 5* a menyasszonyi torta díszítéséért, szerintem ne állj át a cukrászok közé 🙂

Remélem, hogy nem voltam szörnyű menyasszony, és nem okoztam számodra kellemetlenséget.

További kellemes napot kívánok!

Anita, Attila

Fruzsina és Zsombor

Baja, Malom Club

Ramóna és Norbi

Nógrádgárdony, Főnix kastélyszanatórium

Szilvia és Gergő

Érd, Festál étterem

Niki és Norbi

Nebro étterem

Kedves Márti!

Nagyon köszönjük a sok segítséget, amit az esküvő előtt és közben kaptunk Tőled. Szuper volt részletesen megtervezni a nagy napot, rengeteg ötlettel álltál elő, és semmit nem erőltettél ránk. Minden közös döntés volt.

Az esküvő napján nélküled nem is tudom mi lett volna. Gyönyörű szertartást tartottál nekünk, akárcsak egy profi anyakönyvvezető.

A buli fergeteges hangulatáról folyamatosan gondoskodtál. Nem volt unalmas pillanat, folyamatosan igazodtál a násznéphez, a hangulathoz, és profi módon kezeltél mindent és mindenkit, beleértve a hotel alkalmazottait és a többi szolgáltatót is.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy sokat idegeskedtünk-e az esküvő napján. Szerencsére nem! A munkád eredményeként ez tényleg a MI napunk volt, mindenféle stressz, probléma, gond, és fennakadás nélkül.

Nem tudok másról, csak fergeteges hangulatról, szuper buliról, és tökéletes emlékekről beszámolni!

Köszönünk mindent!”

Millió puszi Neked!
Niki & Norbi

Szimonetta és András

Noszvaj, Kóborló Panzió

Kedves Márti!

Szeretnénk még egyszer megköszönni, a munkád, nagyon profi voltál, mi sajnos nem voltunk sokszor elég felkészültek, összeszedettek, de azt hiszem neked ezt sikerült ellensúlyoznod. 🙂

Szimonetta, András

Anikó és Xabi

Budapest, Hotel Bobbio

Még egyszer szeretnénk nagyon megköszönni a munkádat, nagyon sok vendég emlegetett Téged az esküvő után, hogy milyen profi voltál :) Sokan még most találkoztak először “nem klasszikus vőféllyel” és mindenkit megnyertél magadnak!

Viki és Miki

Selyemgombolyító

Tünde és Gábor

Podmaniczky Kastély

Bogi és Milán

Markaz, Markazi tó

Az esküvőn mindenki nagyon jól érezte magát, mint ahogy mi is. Szóval köszönjük a közreműködést még egyszer! :)

Ildikó és Ákos

Kecskemét, Bajor étterem és vendégház

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk és hogy nagyon jól végezted a munkádat! :) Külön köszönöm a megtáncoltatásomat! :) Nélküled az egész buli teljesen ellaposodott volna. Bárkinek szívből fogunk ajánlani.

Réka és Béla

Budapest, Art Pub

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, hogy ennyi mindenre odafigyeltél, és hogy ilyen jó hangulatot csináltál aznap este :) A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült minden, mindenki szuperül érezte magát :) Köszönjük szépen még egyszer a sok jó ötletet, és a rengeteg segítséget! Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk egymást, Nélküled nem sikerült volna ilyen jól az este!

Ildikó és József

Budapest, Sacelláry kastély

Nagyon szépen köszönjük a szombati napon végzett fantasztikus munkát, jókedvet amit hozzá tettél!!! Felejthetetlenné tetted, tettétek nekünk ezt a csodás napot!

Azóta izomlázam van, jól megdolgoztattál! 😀 :D:D:D Köszönjük szépen!

A rokonság is csak jót tudott mondani mind a munkádról mind a személyedről! Jó élménnyel távoztak!  Ja és a mi véleményünk is csak jó!!! NAGYON ÖRÜLÜNK hogy találkoztunk és veled együtt ünnepelhettünk!

Köszönjük szépen!

Erika és Ernő

Rubin hajó – Budapest

Még egyszer szeretném megköszönni a munkádat,hogy segitettél abban,hogy gördülékenyem menjenek az események a nagy napon.

Nagyon örülünk,hogy megismerhettünk és részese voltál e szép eseménynek!

Zsófi és András

Hotel Merkúr

Márti igazán jó választás volt, mert talpraesetten, mindig mosolyogva és másokat is megmosolyogtatva segített nekünk a legszebb napunkon. Már az első találkozásunkkor eldöntöttük, hogy Ő lesz a ceremóniamester, mivel levett a lábunkról a tapasztaltságával (és nem utolós sorban a tipikus női oldalról való megközelítéssel – a “mi lesz ha elszakad a ruhám?!” kérdésre gondolkodás nélkül adta a választ).

Vidám színfoltja volt az esküvőnknek, szívből ajánljuk mindenkinek, aki úgy gondolja, stílusához jobban illik egy modern, kedves, vidám, csinos ceremóniamester, mint a hagyományos vőfély.

Petra és Ádám

Budapest, Vajdahunyad vár

Dóra és Máté

Székesfehérvár

Alíz és Imre

Teleki-Wattay kastély

Mónika és Szabolcs

Mariott hotel

Csilla és Szabolcs – Mátraháza

Zsuzsanna és Lajos – Püspökladány

Alexandra és Sándor – Új Tündérkert

Szilvia és Lajos – Ezüst Platán étterem

Kata és Félix – Sokoró fogadó

Judit és János – Fekete farm

Dóri és Richárd – Origó Stúdió

Brigitta és Szilárd – Zsófia hajó

Andi és Attila – Dubicsány kastély

Ivett és Ferenc – Caravec étterem